מתכון – רוטב צימיצורי

צימיצורי אמיתי מבית ארגנטינאי
חומרים:
צרור פטרוזיליה קצוצה
1/2 פלפל אדום קצוץ
1/2 פלפל ירוק קצוץ
4 שיני שום קצוץ
חצי כוס חומץ
חצי כוס שמן זית
מלח פלפל ומעט פפריקה אדומה.
אם רוצים חריף אפשר לשים פלפל צ'ילי יבש.

אופן ההכנה:
לערבב את כל החומרים היטב ולהעביר לצנצנת מתאימה עם מכסה.
טיפ: להכין את הצימיצורי לפחות יום לפני השימוש, לאחסן במקרר.
כדי לקבל צימיצוריאיכותי יותר מומלץ לא להכניס גבעולים, רק עלים.


הפוסט הזה סגור לתגובות כרגע.